Skip til hoved indholdet
    Hjem Brugerrådet

Brugerrådet

I Psykiatriens Hus involverer vi brugerne i udviklingen af huset for at sikre samskabelse. Derfor har vi et brugerråd.

Brugerrådet er dér, hvor ideer kan blive realiseret i samarbejde med ansatte i huset. Det er en chance for at få sin stemme hørt og være med til at forme Psykiatriens Hus både nu og i fremtiden.

Det er vigtigt for os, at vi sammen med brugerne former Psykiatriens Hus, så det bliver ved med at  et levende hus i forandring og udvikling. 

Psykiatriens Hus har mulighed for at lave mange aktiviteter og arrangementer målrettet mennesker med psykiske udfordringer, og her har vi brug for input og erfaringer fra vores brugerråd. 

Vores indsatser bliver løbende afprøvet, udviklet og justeret, for de skal passe til de aktuelle behov, som brugerne har. 

Hvem kan sidde i brugerrådet?

Fordi brugerrådet skal være med til at skabe et sted, hvor brugernes stemme bliver hørt, skal det naturligvis bestå af medlemmer med egen erfaring. Derudover skal du bo i Aalborg Kommune og være over 18 år. 

Kunne du tænke dig at være en del af brugerrådet i Psykiatriens Hus, er du velkommen til at kontakte os for at høre, om der er ledige pladser.

Du vil blive bedt om at en kort beskrivelse af din motivation for at søge, din erfaringsbaggrund, og hvor langt du er i dit eget forløb i dag. 

Kontakt

Psykiatriens Hus

Saxogade 14b 9000 Aalborg

Ring til os

21 25 30 67
Planlagte aktiviteter er hverdage 8.00-16.00. Fredag 8.00-13.00

Åbningstider

Telefontider

Psykiatriens Hus

Saxogade 14b
9000 Aalborg
Telefon 21 25 30 67