Skip til hoved indholdet
    Hjem Mød os Mere om os

Mere om Psykiatriens Hus

Psykiatriens Hus i Aalborg hjælper dig med psykiske udfordringer med at komme sig. Det gør vi ved at tilbyde en sammenhængende og støttende proces. Lene fortæller i videoen om at være med i processen.

Psykiatriens Hus i Aalborg er et unikt samarbejde mellem Aalborg Kommune og Region Nordjylland. Et samarbejde, der skaber grobund, sammenhæng og sikkerhed i det gode forløb for dig med psykisk sårbarhed. 

Målgruppen er borgere over 18 år, der bor i Aalborg Kommune og har kontakt til både kommunen og behandlingspsykiatrien. 

Brugernes hus

Vores opgave er at støtte din personlige recoveryproces fra netop der, hvor du står. Det gør vi med forskellige aktiviteter, tilbud og indsatser, som er målrettet dig.

Målet er at skabe bedre sammenhæng, så du oplever en koordineret og sammenhængende indsats på tværs af sektorer, hvor indsatsen i ét regi bliver ført videre i andet regi.

Psykiatriens Hus er en platform for brobygning og samskabelse, og derfor er huset også blevet til i tæt samarbejde med bruger- og pårørenderepræsentanter og relevante patientforeninger. 

Indsatser og tilbud i Psykiatriens Hus vil løbende blive justeret ud fra evalueringer og inputs fra husets brugerråd.

Psykiatriens Hus er til for brugerne, og husets tilbud skal sikre de bedste rammer for den enkeltes recoveryproces – vi tror på, at det enkelte menneske er ekspert i eget liv, og derfor vil brugerinddragelsen altid bliver prioriteret højt i udviklingen af indsatser i huset.

Psykiatriens Hus kommer til at fungere som et tværfagligt knudepunkt, som samler regionale og kommunale tilbud under ét tag, udvisker skel mellem psykiatri og kommune, og fremmer netværksdannelse gennem samarbejde med frivillige organisationer for sindslidende og pårørende.

Mette Holm, Leder af Psykiatriens Hus

Kontakt

Psykiatriens Hus

Saxogade 14b 9000 Aalborg

Ring til os

21 25 30 67
Planlagte aktiviteter er hverdage 8.00-16.00. Fredag 8.00-13.00

Åbningstider

Telefontider

Psykiatriens Hus

Saxogade 14b
9000 Aalborg
Telefon 21 25 30 67