Skip til hoved indholdet
    Hjem Mød os Mød også

Center for Recovery og Samskabelse

Mød Center for Recovery og Samskabelse på 2. sal i Psykiatriens Hus. Vi har dig i fokus med brugerinddragelse og støtte.

Find Center for Recovery og Samskabelse på 2. sal

Velkommen til Center for Recovery og Samskabelse på 2. sal i Psykiatriens Hus. Vi fokuserer på dig med brugerinddragelse, recovery, afstigmatisering, peerstøtte og Peerboards. 

Organisatorisk brugerinddragelse

I Center for Recovery og Samskabelse har vi fokus på organisatorisk brugerinddragelse. Det vil sige, at vi udvikler og faciliterer processer, hvor patienter, pårørende og ansatte arbejder sammen om at skabe udvikling og forbedring. Center for Recovery og Samskabelse bistår systematisk udvikling af en nordjysk psykiatri, der er mere personcentreret, og som imødekommer patienter og pårørendes ønsker, behov og præferencer, så de oplever at få den rette hjælp, på det rette tidspunkt og på den rette måde.

Læs mere om vores arbejde

Recovery 

Center for Recovery og Samskabelse stiller sig på en recoveryorienteret tilgang, hvor mennesket er ekspert på eget liv, og indsatser rettes mod livskvalitet, ønsker og styrker. I en recoveryorienteret tilgang er målet, at mennesket lever et tilfredsstillende, håbefuldt og bidragende liv – med eller uden symptomer.

Afstigmatisering 

Center for Recovery og Samskabelse varetager afstigmatiseringsindsatsen EN AF OS, hvor Psykiatriens EN AF OS Ambassadører gennem egne, levede fortællinger, bidrager med at nedbryde tavshed, tvivl og tabu omkring psykiske lidelser.

Læs mere om afstigmatisering, og hvordan du bliver ambassadør

Peerstøtte 

I Center for Recovery og Samskabelse varetager vi udviklingen af peerstøtte i organisationen og understøtter implementeringen af indsatsen i Psykiatrien. Det gør vi bl.a. gennem peeruddannelse, erfamøder, sparring med mere. 

Læs mere om Psykiatriens Peerboard, og hvordan du kan blive en del af det

Psykiatriens Peerboards

Center for Recovery og Samskabelse varetager Psykiatriens Peerboard og Psykiatriens Ungepeerboard, som er en gruppe af nuværende og tidligere patienter og pårørende, der side om side med psykiatriens ansatte deltager i projekter, arbejdsgrupper og netværk. Deres vigtigste opgave er at bistå udviklingen af en mere personcentreret nordjysk psykiatri.

Læs mere om Psykiatriens Peerboards 

Kontakt

Psykiatriens Hus

Saxogade 14b 9000 Aalborg

Ring til os

21 25 30 67
Planlagte aktiviteter er hverdage 8.00-16.00. Fredag 8.00-13.00

Åbningstider

Telefontider

Psykiatriens Hus

Saxogade 14b
9000 Aalborg
Telefon 21 25 30 67