Skip til hoved indholdet
    Hjem Mød os Praktisk information

Praktisk information

Psykiatriens Hus i Aalborg Vestby tilbyder ro og støtte i smukke omgivelser. Aktiviteter, parkering, og offentlig transport er tæt på.

Psykiatriens Hus ligger i den smukke bygning Caroline Smiths Minde i Aalborg Vestby. Huset er i tre etager og består af en information, et venterum, samtalerum, sanserum, aktivitetsrum, mødelokaler og kontorer. 

Åbningstider

Vi er i informationen fra mandag til fredag. Se åbningstider herunder.

Kig ind og få en uformel snak og et overblik over, hvad der er af aktuelle tilbud i Aalborg Kommune og Psykiatriens Hus, som kan passe til dig.

Huset er også åbent for planlagte aktiviteter mandag til torsdag: 8.00-16.00 og fredag: 8.00-14.00. Derudover vil der være aktiviteter i huset aften og weekend.

Se alle aktiviteter i Psykiatriens Hus

Parkering

Vi har et begrænset antal p-pladser i gården bag huset. Du kan finde offentlige parkeringspladser i området ved blandt andet Fjordparken, parkeringsplads ved Gåsepigen, C. W. Obel P-Hus på Badehusvej. 

Handicapparkering 

Handicapparkering finder du i gården bag huset. Følg skiltning. 

Offentlig transport

Kommer du med bus, kan du for eksempel stå af på Vesterbro eller Prinsensgade. Er du med tog, kan du stå af på Aalborg Vestby station.  Vi ligger cirka 600 meter fra stoppestederne. Bus S1 og bus 16 holder ved busstoppestedet Annebergcentret, som ligger 200 meter fra Psykiatriens Hus. 


Elevator 

Der er elevator på bagsiden af bygningen. Brug dørtelefonen, og så vil du blive lukket ind. 

Kontakt

Psykiatriens Hus

Saxogade 14b 9000 Aalborg

Ring til os

21 25 30 67
Planlagte aktiviteter er hverdage 8.00-16.00. Fredag 8.00-13.00

Åbningstider

Telefontider

Psykiatriens Hus

Saxogade 14b
9000 Aalborg
Telefon 21 25 30 67