Skip til hoved indholdet
    Hjem Tilbud Rådgivning af peers

Åben rådgivning af peermedarbejder i Psykiatriens Hus

Få personlig støtte og vejledning i åbne samtaler med blandt andet personer med patienterfaring fra Psykiatrien.

Hvem er tilbuddet til?

Tilbuddet er for alle. 

Du kan mandag til torsdag møde en af os medarbejdere i Informationen i Psykiatriens Hus, hvor vi står klar til at tage en uformel samtale med dig og rådgive dig om det, du har brug for. Det kan for eksempel være hjælp til at finde fællesskaber, støttemuligheder eller overblik over din aktuelle situation. 

Du er velkommen til at kigge forbi eller give os et kald. Vi er her for at guide dig og samarbejder tæt med både kommunen, regionen og civilsamfundet. 

Hvad kan du forvente?  

Du er altid velkommen til at komme ind til en uformel snak med en peermedarbejder i vores åbningstid. Du bestemmer, hvad samtalen skal handle om. Sammen afklarer vi, hvad du har brug for støtte til. Vi kan for eksempel give dig et overblik over relevante tilbud i kommunen og i Psykiatriens Hus samt spotte de muligheder, der matcher dine behov. Vi kan også hjælpe dig med at navigere i dine forløb ved Aalborg Kommune og Psykiatrien, så du oplever en sammenhængende indsats. 

Du er ekspert i eget liv, og vi støtter dig gerne i at komme et skridt videre i livet.

Du er også velkommen som pårørende. 

En peermedarbejder er en person, der selv har patienterfaring fra Psykiatrien, og er uddannet til at bruge egne levede erfaringer til at støtte mennesker, der er i kontakt med Psykiatrien. Som peermedarbejder har vi derfor mærket på egen krop, hvor svært det er at stå med en psykisk sårbarhed, og vi deler gerne ud af vores erfaringer.

Der er ingen tidsbestilling, så kig endelig ind. 

Vi er her mandag til torsdag fra klokken 9:00-14:00.

Aktiviteter i Psykiatriens Hus

Kontakt

Psykiatriens Hus

Saxogade 14b 9000 Aalborg

Ring til os

21 25 30 67
Planlagte aktiviteter er hverdage 8.00-16.00. Fredag 8.00-13.00

Åbningstider

Telefontider

Du kan få rådgivning hos en peermedarbejder om det, der fylder hos dig. En peermedarbejder er en person, der selv har patienterfaring fra Psykiatrien, og som er uddannet til at bruge egne levede erfaringer til at støtte mennesker, der er ramt af psykisk sygdom.

Psykiatriens Hus

Saxogade 14b
9000 Aalborg
Telefon 21 25 30 67